Rritet fluksi i levizjeve me traget ne portin e Durresit!

Written by on 12/11/2018

Gjate periudhes janar-tetor te ketij viti tragetet e linjave Durres – Bari dhe Durres – Ankona e kthim jane shfrytezuar nga afro 757 mije udhetare vendas dhe te huaj me mbi 161 mije autovetura. Nga te dhenat e Sektorit te Statistikave ne APD, mesohet se per çdo afro pese udhetare, tragetet kane transportuar nje autoveture.Ndersa, numri i pasagjereve te huaj qe preferojne tragetet e linjave ka ardhur ne rritje; gjate ketyre 10 muajve statistikat flasin per nje numer ne renie te udhetareve shqiptare. Gjate 10 muajve qe lame pas tragetet kane transportuar mbi 226 mije udhetare te huaj, ose 11 % me shume se sa e njejta periudhe e vitit 2017.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist