Rriten shkembimet tregtare, ja cili shtet kryeson listen.

Written by on 28/03/2019

Shkëmbimet tregtare Shqipëri-Turqi kanë pasur një rritje të ndjeshme krahasuar me vitin e kaluar. Sipas publikimit të INSTAT, eksportet e Shqipërisë kanë njohur në dy muajt e parë të këtij viti dyfish rritje krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Tendenca rritëse konstatohet edhe për importin e mallrave turke. Shifrat e INSTAT tregojnë se Shqipëria ka ulur nivelin e eksportit me Greqinë, Spanjën, Kinën, SHBA-ne dhe Zvicrën. Nga ana tjetër, Italia vazhdon të kryesojë listën si për mallrat eksportit, ashtu dhe për ato të importit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist