Rregullat e reja për turistët që duan të vizitojnë ishujt grek

Written by on 03/07/2021

Greqia ka nxjerrë rregulla të reja për të gjithë ata që duan të vizitojnë ishujt grekë pas 5 korrikut. Kushtet që duhen plotësuar janë se pasagjerët duhet të jenë vaksinuar kundër COVID të paktën 14 ditë përpara dhe të paraqesin një certifikatë vaksinimi.

Përndryshe pasagjerët duhet të jenë testuar negativisht ose të kenë një test PCR të kryer në 72 orët e fundit para kohës së planifikuar të udhëtimit. Të huajt nga jashtë vendit mund të paraqesin një certifikatë negative të testit në greqisht, anglisht, frëngjisht, gjermanisht, italisht ose rusisht./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background