Rregull i ri/Çfarë duhet të bëjnë shqiptarët që u ka mbaruar leja e qendrimit në Greqi

Written by on 28/12/2020

Emigrantëve shqiptarë që u ka përfunduar leja e qëndrimit dhe ndodhen në Shqipëri, para se të ndërmarrin udhëtimin për në Greqi, duhet të pajisen me një vërtetim nga konsullata ose Ambasada greke në Tiranë. Dokumenti duhet t’i vërtetojë autoriteteve greke se këta shtetas janë në proces rinovimi të lejes së qendrimit. Aktualisht pa testin PCR dhe me formularin e të dhënave nuk mundet që të udhëtoni për në Greqi apo të vini për në Shqipëri.


Current track

Title

Artist

Background