Roxane, avokatja shqiptare që do të zgjidhë plagët sociale!

Written by on 25/02/2021

Në Boeing 104.6 dhe Premium Channel ishte e ftuar edhe Roxane Gjoni. Ajo rrëfen për grupin e mëngjesit se ka shkuar që e vogël në Francë ndaj edhe nuk ndjen diferenca kulturore mes të rinjve francezë dhe atyre shqiptarë, por me shumë humor i ndan ata në dy kategori.

Ajo rrëfen se udhëtimet e saj nëpër botë nuk e kanë lejuar që t’i japë Shqipërisë kohën e duhur, por në planet e saja ishte edhe një udhëtim i gjatë nga veriu deri në jug të vendlindjes së saj./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background