Rivitalizimi i sektorit turistik ne Egjipt

Written by on 27/04/2018

Rivitalizimi i sektorit turistik ne Egjipt

Egjipti hedh hapa gjithnje e me te sigurte drejt rimekembjes se turizmit. Vetem gjate muajit mars te ketij viti vendin e kane vizituar 800 mije turiste nderkohe per tre muajte e pare te vitit te dhenat e Ministrise se Turizmti ne Egjipt tregojne se vendin e kane vizituar mbi 1.5 milione turiste, nje rritje me 51% me shume se periudha e njejte e nje viti me pare. Ne klasifikimin e tregjeve me emetimet me te larta te turisteve kryeson Gjermania ndjekur nga Ukraina, Arabia Saudite, Kina , dhe Britania. Nje rritje interesante po vihet re edhe nga ana e turisteve japoneze.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist