Ritet me 4.6% numri i turisteve qe shkojne ne Britani!

Written by on 22/03/2018

Ritet me 4.6% numri i turisteve qe shkojne ne Britani!

Numri i turisteve nderkombetare qe kane vizituar Britanine e Madhe gjate vitit te kaluar arriti ne 40.2 milione , duke perbere nje rritje me 4.6% ne raport me vitin 2016. Kompania e analizave dhe te dhenave mbi sektore te ndryshem Global Data ka qene ajo qe ka theksuar se fundmi rekordin e ri qe ka arritur Britania ne turizem. Specialistet thone se ndikimin me te madh ne rritjen e shifrave te turisteve ne kete destinacion e ka dhene zhvleresimi i monedhes britanike qe ka favorizuar udhetimet si leisure ashtu dhe biznes. Rritja me e madhe u shenua nga turistet europiane, kryesisht nga Spanja dhe Gjermania ndjekur nga turistet amerikane.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist