Risia mjekësore mbërrin në Shqipëri!

Written by on 07/06/2019

 

 

Risia e konsultave mjekësore përmes telefonit duke evituar vajtje-ardhjet nëpër spitale do të vijë në Shqipëri përmes Teledoc. Paketa Teledoc ka në përbërje të stafit mjekë me përvojë të gjatë pune të cilët ofrojnë përgjigje për zgjidhjen e më shumë se 40 problemeve shëndetësore. E ardhmja e shërbimit shëndetësor duket se do ti lejojë mjekët të jenë të pranishëm kudo dhe kurdo.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist