Rinisja e turizmit në Greqi, ja strategjia e re sipas zyrtarëve

Written by on 06/03/2021

Në tryezën e qeverisë greke po diskutohet plani për hapjen e kufijve për Pashkët. Kriteri i parë themelor për diçka të tillë është që të arrihet imuniteti. Muajin tjetër doza e vaksinave në Greqi mund t’i tejkalojë 1 milionë dhe nëse ky skenar nuk ndryshon, plani ka gjasa të zbatohet.

GTP Headlines Greece Breaks All Tourism Records, Welcomes 33 Million  Travelers in 2018 | GTP Headlines

Kjo do të çonte njëkohësisht edhe në rinisjen e turizmit! Ndër të tjerash Greqia kërkon nga BE-ja që të miratojë certifikatën e vaksinimit./radiotravel.al 

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist