Rinisja e turizmit evropian këtë verë, ende me dyshime!

Written by on 10/06/2021

Ndërsa Evropa po hap gradualisht kufijtë e saj, rregullat e unifikuara për udhëtimet do të jenë thelbësore për të fituar besimin e turistëve ndërkombëtarë. Komisioni Evropian i Udhëtimeve zbulon se pas një viti kufizimesh të rrepta, udhëtarët shpresojnë të udhëtojnë në Evropë, por në të njëjtën kohë janë të stepur për shkak të rregullave të pakoordinuara.

Sipas zyrtarëve është e domosdoshme t’u komunikohen mesazhe të qarta dhe koherente atyre që dëshirojnë të vizitojnë destinacionet evropiane./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background