Rinasi , fitime rekord në vitin 2018!

Written by on 09/05/2019

 

 

Aeroporti i Rinasit , ka shënuar fitime rekord .Të dhënat nga bilanci zyrtar, kanë treguar se fitimi i kompanisë  ka kaluar afro 49% të xhiros duke u bërë kështu , një nga kompanitë më fitimprurëse në Shqipëri. Prej vitesh aeroporti i Rinasit është një ndër bizneset më fitimprurëse në vend. Pas ankesave të qytetarëve për çmimet e larta , qeveria ka pajtuar një grup auditues për treguesit ekonomikë të koncesionit. Kompania nuk e ka njohur raportin e auditimit, dhe pas këtij konflikti financiar duket se çështja do të shkojë në balotazh.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist