Rinas, masa per perballimin e fluksit te fundvitit!

Written by on 04/12/2018

Drejtoria Vendore per Kufirin dhe Migracionin Tirane ka hartuar nje plan masash te detajuar per muajin dhjetor 2018 me qellim perballimin e fluksit ne hyrje- dalje ne aeroportin e Rinasit, per parandalimin dhe goditjen e paligjshmerise duke bashkepunuar ngushte me autoritetet e tjera ligj zbatuese. Gjate muajit Nentor kane hyre dhe dale nepermjet aeroportit te Rinasit 204 mije shtetas shqiptare dhe te huaj dhe fluksi pritet te rritet kete muaj. Per kete arsye autoritetet jane angazhuar per perballimin e fluksit te udhetareve dhe rritjen e cilesise se sherbimit.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist