Rimekembja e turizmit ne Tunizi, deri ne fund te vitit priten 8 milione turiste

Written by on 28/08/2018

 

Tunizia po vijon rrugen drejt rimekembjes se sektorit te turizmit tashme qe situata politike e sociale ne vend eshte e qendrueshme dhe promovimi i destinacioneve turistike eshte ne kulm. Nga te dhenat e entit kombetar te turizmit nga 1 janari deri me 20 gusht ne Tunizi kane pushuar 5.15 milione turiste te huaj. Kjo shifer eshte 17.5% me e larte se e njejta periudhe e vitit te kaluar. Parashikimet per kete vit flasin per 8 milione turiste ne total ne Tunizi.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist