Rimbyllet Gjermania, vetëm bankat dhe marketet qendrojnë hapur!

Written by on 16/12/2020

Në një përpjekje për të ndaluar një rritje të infeksioneve Covid-19 Gjermania është futur zyrtarisht në lockdown. Shkollat dhe bizneset jo-thelbësore janë mbyllur ndërkohë që masat mendohen të jenë në fuqi deri më 10 janar. Sipas masave të reja të Gjermanisë, vetëm biznese të tilla si supermarketet dhe bankat do të lejohen të qëndrojnë të hapura.


Current track

Title

Artist