Rikthehet sinjali i kanaleve analoge!

Written by on 11/09/2018

 

Autoriteti i Medias Audiovizive urdhëron rindezjen e transmetimeve analoge dhe shtyrjen e fikjes së tyre edhe me 4 muaj të tjerë. Vendimi u bë publik nga kreu i AMA, Gentian Sala gjatë një konference për median me gazetarët mesditën e sotme.Fikja e transmetimeve analoge do të bëhet më 15 janar 2019. Sipas kreut te AMA-s mbyllja e transmetimeve analoge eshte nje detyrim nga BE por dukeqenese shumica e qytetareve jane kapur te papregatitur nga ky ndryshim dhe per t’i dhene me shume kohe qe te pajisen me dekodera, afati i mbylljes se kanaleve do te shtyhet.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist