Rikonstruktohet aksi i rëndësishëm në Korçë, turizëm në të katërta stinët!

Written by on 02/10/2021

Ka përfunduar rikonstruksioni i aksit nga kryqëzimi i rrugës Dardhë-Arrëz deri në fshatin Nikolicë,  në territorin e Bashkisë Korçë. Sipas kryeministrit Rama “kjo vepër i shërben jo vetëm banorëve po edhe zgjimit turistik në të katër stinët e vitit të një prej zonave më të magjishme të Shqipërisë”.

Investimi shkurton distancën mes dy zonave turistike si dhe i hap rrugë investimeve të reja./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background