Rigjallerohet tregu i pasurive te paluajtshme ne Durres kete sezon!

Written by on 14/05/2018

Tregu i pasurive te paluajtshme ne bregdetin e Durresit ka filluar te gjallerohet kete pranvere. Ndryshe nga vitet e kaluara, ku segmenti i tregut te pasurive te paluajtshme ne tregun e Durresit ishte ne stanjacion, kete fillim sezoni ka nisur te levize. Agjencite e pasurive te paluajtshme tregojne se krahas ofertes, eshte rritur kerkesa dhe interesimi per bregdetin, te cilat po finalizohen. Permiresimi i infrastruktures, rregullimi i plazheve dhe mbajtja paster e reres, jane nder faktoret kryesore qe po terheqin serish turistet nga plazhi i Durresit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist