Rifillon lëvizja e trageteve në linjën Sarandë-Korfuz

Written by on 02/07/2021

Ka rifilluar pas 15 muajsh ndërprerjeje lëvizja e trageteve në linjën Sarandë-Korfuz. Deri më 5 korrik, lëvizja me pasagjerë do të bëhet vetëm drejt Korfuzit, ndërkohë që në kthim drejt Sarandës, tragetet do të jenë bosh. Nga data 6 korrik do të fillojnë edhe linjat vajtje-ardhje midis dy porteve.

Çdo udhëtar i linjës Sarandë-Korfuz duhet të plotësojë online formularin PLF dhe të ketë me vete certifikatën e vaksinimit, ose testin negativ PCR./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background