Republika Dominikane: Një histori e suksesit në turizëm!

Written by on 08/07/2021

Kombi i Karaibeve, i cili ka vaksinuar të gjithë punëtorët e hoteleve, tani po merr më shumë prenotime sesa kishte para pandemisë në 2019. Republika Dominikane po udhëheq rimëkëmbjen e turizmit në Karaibe, nxitur nga kërkesa e fortë nga udhëtarët amerikanë.

Pothuajse 60% e amerikanëve janë plotësisht të vaksinuar dhe pjesa më e madhe e tyre kanë dëshirën për të shkuar shpejtë jashtë vendit dhe për të kompesuar kohën e humbur./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist