Rendimenti i punës ndikohet nga temperaturat!

Written by on 29/05/2019

 

Sipas një studimi bërë së fundmi në Gjermani , temperaturat ndikojnë në produktivitetin e punës. Kështu gratë janë më produktive në temperaturat e larta, dhe e kundërta ndodh me meshkujt të cilët performancën më të mirë në punë e kanë në temperaturat e ftohta. Nga ana tjetër sipas ekspertëve temperatura nuk ka ndikim në kapacitetin logjik, çka i hap rrugë studimeve të mëtejshme. Ky është studimi i parë, kushtuar ndikimit të temperaturës në rendimentin e punës.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist