Rekord turistesh ne Kalane e Rozafes.

Written by on 30/04/2018

Rekord turistesh ne Kalane e Rozafes.

Kalaja e Rozafes ne Shkoder vizitohet çdo dite e me teper nga turiste vendas e te huaj te terhequr nga historia,  arkitektura, peizazhi fantastik qe nderthuren ne menyre te perkryer. Sipas autoriteteve menaxhuese te ketij atraksioni, Kalaja e Shkodres ne prag te sezonit te ri turistik 2018 ka njohur rritje te vizitoreve ne krahasim me vitet e kaluara per te njejten periudhe. Aktualisht numri i vizitoreve ka arritur ne 7407. Numri i vizitoreve eshte me i larte gjate diteve te festave dhe te dielave te fundit te çdo muaji.


Current track

Title

Artist

Background