Rekord turistesh ne gjymen e pare te ketij viti ne Turqi

Written by on 11/08/2018

 

Numri i turisteve qe vizituan Turqine ne gjashtemujorin e pare te ketij viti u rrit me 14.5%. Ministria e Kultures dhe Turizmit raportoi se 18 milione persona vizituan Turqine ne kete periudhe. Vetem ne muajin qershor, Turqia u vizitua nga rreth 5 milione turiste, nje shifer rekord kjo me rritje prej 43% krahasuar me te njejtin muaj te vitit te kaluar. Numri me i madh i turisteve ishin nga Rusia, Gjermania dhe Anglia.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist