Reklamat e pajisjeve mjekësore , nën kontroll!

Written by on 25/05/2019

Reklamat e pajisjeve mjekësore  ne Shqiperi, do të vihen nën kontroll . Pojektligji që sjell ndryshime në ligjin për “pajisjet mjekësore”, do të sjellë një sërë ndryshimesh për mënyrën sesi do të monitorohet dhe përcohet informacioni te konsumatori. Në pikat e projektligjit theksohet se do të ndalohet çdo informacion që inkurajon pacientët në përdorimin e pajisjeve , duke zëvëndësuar kontrollet nga profesionistët.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist