Rehova e Kolonjes ne vemendje per zhvillimin e agroturizmit!

Written by on 21/05/2018

Rehova, fshati piktoresk i Kolonjes dhe me nje arkitekture te veçante, tashme eshte bere pjese e projektit qeveritar te 100 fshatrave me potencialin me te madh per te zhvilluar agro-turizmin.Gjate fundjaves qe lame pas ne kete pike interesante te natyres u zhvillua dhe Festa Tradicionale e ketij fshati qe terhoqi vemendjen e vizitoreve vendas por edhe turisteve te huaj nepermjet vlerave kulturore, natyrore dhe gastronomie qe shpalos. Rruga e Portave ne kete fshat, ka bere qe qendra e Rehoves, te hyje tek zonat e mbrojtura nga ministria dhe qeveria. Banoret ne Rehove pretendojne te bejne turizem, bujqesi dhe blegtori, megjithate do te duhet kohe dhe investim per te arritur ne standartet e duhura te agroturizmit ne kete zone.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist