Redon Makashi: “Është shumë e vështirë të merren vesh shqiptarët me shqiptarët”

Written by on 04/10/2018

 

”Është shumë e vështirë të merren vesh shqiptarët me shqiptarët”, kështu u shreh këngëtari i famshëm Redon Makashi në një intervistë live për emisionin e cdo të mërkure “Travel Rock”, në Radio Travel. Gjatë intervistës me moderatorin karizmatik Visar Bilali, këngëtari zbuloi planet e muajve të ardhshëm të 3 Musketjerëve dhe koncertet që do të mbajnë edhe jashtë vendit. Ai u shpreh se, në muajin nëntor ata do të këndojnë në Greqi, me një orkestër sinfonike greke shoqëruar dhe me një vokalist po grek dhe se do të jetë dicka spektakolare. Një gjë e tillë ishte planifikuar të bëhej në Prishtinë, por mesa duket është shumë e vështirë të merremi vesh mes njëri tjetrit, pasi ekzistojnë disa oragnizatorë me “kollare” që i vështirsojnë gjëra të tilla, theksoi Redon Makashi.

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist