RCC mbeshtet turizmin e aventures ne Shqiperi

Written by on 04/09/2018

 

Sekretariati Europian i Bashkepunimit Rajonal permes nje artikulli te fundit ka bere me dije se do te mbeshtese Shqiperine, si pjese e Samitit te Aventures qe do te zhvillohet ne tetor ne Itali. Projekti i Zhvillimit dhe Promovimit te Turizmit do te mbeshtese te gjithe operatoret turistike te aventures nga rajoni ne paraqitjen e ofertave dhe produkteve te turizmit te aventures se tyre ne Samitin e Udhetimit te Aventures qe eshte hapesira e vetme me e madhe per biznesin dhe vendi i takimit te shkrimtareve te udhetimit te mediave te ndryshme. Projekti mbeshtet zhvillimin e ofertes se turizmit aventures ne pjesen e Ballkanit Perendimor te rruges Via Dinarica qe perfshin nga Sllovenia ne Shqiperi pergjate Alpeve Dinarike dhe perfshin dy aktivitete: ngjitje dhe cciklizem, si dhe rafting dhe aventura te tjera dhe sporte plot adrenaline dhe sfide.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist