RCC do te jape 550 mije euro per zhvillimin e turizmit ne Ballkanin Perendimor!

Written by on 09/11/2018

Keshilli per Bashkepunim Rajonal te jape dhjete dymbedhjete grante te para ne vlere totale prej 550,000 euro per zhvillimin dhe promovimin e turizmit ne gjashte ekonomite e Ballkanit Perendimor, perfshire dhe Shqiperine. Sekretari i Pergjithshem i RCC, do te njoftoje per grantet ne nje ceremoni ne Sarajeve diten e sotme, ku do te specifikohen edhe shumat per secilin shtet. Ky grant vjen ne mbeshtetje te zbatimit te projektit te 3P-ve ne Turizem ne vendet e Europes e Europes Juglindore. Fushat prioritare sipas guides se publikuar nga Keshilli  jane Turizmi Kulturor dhe turizmi i aventures, ku do te shihet me vemendje Via Dinarica.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist