Raporti i fundit/Këto janë 4 vendet më të sigurta për të udhëtuar!

Written by on 16/10/2021

Qendra Evropiane për Parandalimin dhe Kontrollin e Sëmundjeve (ECDC) ka bërë të ditur se Spanja, Franca, Italia dhe Polonia janë disa nga vendet më të sigurta të BE -së për të udhëtuar, pasi  kanë regjistruar shkallë të ulët të infeksionit për disa javë rresht.

Shumica e rajoneve në këto shtete kanë identifikuar më pak se 50 raste të infektimit me coronavirus për 100.000 banorë dhe kanë pasur një shkallë pozitiviteti me më pak se 4% gjatë dy javëve të fundit./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background