Rafting ne Osum, eksperienca qe terheq turiste nga e gjithe bota!

Written by on 26/04/2018

Rafting ne Osum, eksperienca qe terheq turiste nga e gjithe bota!

Sporti i raftingut ne  kanionet e lumit Osum tashme eshte mjaft popullor. Qindra te rinj nga thuajse gjithe Shqiperia, por edhe te huaj, gjate muajit te fundit kane udhetar drejt ketij lumi per te jetuar aventuren mes rrjedhes se rrembyeshme dhe lartesive  te egra te brigjeve te Osumit me  kanionet e famshme. Gjate gjithe aktiviteteve te sporteve te ujit,  jane angazhuar edhe  specialiste rangersa te AdZM-se se Beratit, qe monitorojne  dhe  kujdesen per sigurine gjate ketij sporti ne rrjedhen e forte te lumit apo dhe per t’i drejtuar ne shtigje te sigurta. Me ngrohjen e motit, ne kanionet e Osumit jane shtuar edhe vizitoret e sporteve te ujit, ku spikaten turistet ceke, polake, angleze, gjermane dhe shume te tjere nga qytete te ndryshme te Shqiperise. 

Tagged as

Current track

Title

Artist

Background