“Radisson Blu” , marka numër një e hoteleve në Afrikë!

Written by on 10/05/2019

Radisson Blu , për të dytin vit radhasi ka qëndruar në vend të parë për markën më të mirë të hoteleve në Afrikë. Rrjeti i hotelve luksoze , e ka fituar vendin e parë pasi raporti i përpiluar ka vënë në dukje për strategjinë e zhvillimit dhe performancën e krijuar. Në Afrikën e Jugut, është Maroku që mban vendin e parë për numrin më të madh të hoteleve në ndërtim.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist