Qyteti më i ri në vend “Start-Up City”!

Written by on 26/06/2018

Qyteti më i ri në vend “Start-Up City”!

 

Studentë nga Fakulteti i Ekonomisë në “Universitetit Metropolitan Tirana” në bashkëpunim me studentë të Fakultetit të Ekonomisë të “Universiteti Tiranes” sjellin kete here  një projekt të ri “Start-Up City”,projekt i cili do të krijojë një qytet idesh dhe do të bëjë të mundur vitalizimin e bizneseve te reja,të cilët në një të ardhme të afërt do lehtësojnë dhe zhvillojnë jetesën e cdosecilit prej nesh.

Ne studion e Travel Club sot ishin tre prej organizatoreve te Start-Up City, studentet, Greta Allkanjari, Jani Gabeshi dhe Klesta Lalaj.
Ata u shprehen se deri tani ka pasur mbi 120 aplikkime nga gjimnaziste, studente por edhe zonja e zoterinje afro te 50-ve, me ide shume interesante, me tema qe prekin agroturizmin, tekstil dhe mode, teknologji e shume te tjera.

Nga keto 120 aplikime do te perzgjidhen vetem 20 ide, per te cilat do te vendose nje juri profesionale. Te gjithe keta konkurrues do te vleresohen me cmime, dhe do te kene edhe mbeshtetjne reale te bizneseve per te konkretizuar idene e tyre ndersa vendi i pare ai i Idese me Inovatore do te vleresohet me 100 mije leke te reja!
Start Up City do te zhvillohet nga data 27 deri ne 29 qershor tk godina Iliria ne Qytetin Studenti!

 

Intervista e plote : Video

 

 


 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist