Qyteti i lashtë merr dritën jeshile, nis restaurimin e shumëpritur!

Written by on 06/01/2020

Muri romak i qytetit të lashtë  Finiqit do t’i nënshtrohet shumë shpejt restaurimit. Këshilli Kombëtar i Restaurimeve ka miratuar projektin e restasurimit”Konsolidimi i parkut romak në parkun arkeologjik të Finiqit”. Projekti parashikon ndërhyrje konsoliduese në banesën me dy peristile. Finiqi, si pjesë e pandarë e trashëgimisë sonë kulturore, përbën një vlerë të madhe historike dhe arkeologjike.


Current track

Title

Artist

Background