Qyteti europian mirëpret hotelin më të veçantë në botë!

Written by on 19/11/2019

Janë zbuluar planet për ndërtimin e “Hotel Hard Rock”, në Pragë, i cili do të japë dyert në vitin 2023. Hoteli do të jetë i vendosur në qendër të qytetit me më shumë se 500 dhoma dhe suita mbresëlënëse. Përfaqësuesi i rrjetit të hoteleve është shprehur entuziast për bashkëpunimin me Republikën Çeke  ”Praga është një prej mrekullive europiane që ka përjetuar një zhvillim të madh në industrinë e turizimit në vitet e fundit”. Një “Hard Rock Bar Sports” i zbukuruar me relike sportive do të jetë  shumë pranë hotelit.


Current track

Title

Artist

Background