Qytetet me te sigurta ne bote per kete vit

Written by on 14/09/2018

 

Indeksi i Qyteteve te Sigurta te The Economist 2018, ka klasifikuar 60 qytete ne baze te faktoreve te sigurise personale, dixhitale, shendetesore dhe se infrastruktures. The Economist ka zbuluar se ne zonat urbane jane ne rritje rreziqet qe shkaktohen nga njeriu, si kercenimet informatike dhe terrorizmi. Listen e 10 qyteteve me te sigurta ne bote per kete vit e kryeson Tokio ndjekur nga Singapori, Osaka, Toronto, Melburni, Amsterdami, Sidney, Stokholmi, Hong Kongu dhe Zyrihu.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist