Qytetet kulturore shqiptare pergatiten per sezonin e ri turistik!

Written by on 31/03/2018

Qytetet kulturore shqiptare pergatiten per sezonin e ri turistik!

Monumentet e Kultures po pergatiten per te pritur turistet e huaj dhe vendas ku ekspertet dhe specialistet perkates po i mirembajne dhe vezhgojne ato çdo dite. Keto monumente kryesisht ne qytetet e Beratit dhe Gjirokastres kane terhequr vemendjen e turisteve vendas e te huaj, numri i te cileve kete vit eshte dyfishuar ne krahasim me nje vit me pare. Ne pritje te sezonit te ri turistik DRKK Gjirokaster, perveç mirembajtjeve dhe pastrimeve te ndryshme, po vazhdon punen per permiresimin e masave te sigurise per vizitoret, por edhe per vete monumentin ne kalane e Gjirokastres.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist