Qytetarët sauditë duhet të kenë dy doza vaksine COVID-19 për të udhëtuar jashtë vendit!

Written by on 20/07/2021

Qytetarëve Sauditë do t’u duhen dy doza vaksinash COVID-19 përpara se të mund të udhëtojnë jashtë mbretërisë , duke filluar nga 9 gushti.

Vendimi u mor në bazë të valëve të reja të infeksionit globalisht, mutacioneve të reja dhe “efikasitetit të ulët të një doze vaksinimi kundër këtyre mutacioneve”, thuhej në deklaratë./radiotravel.al


Current track

Title

Artist

Background