Qeverite e Shqiperise dhe Kosoves nenshkruajne 9 marreveshje bashkepunimi!

Written by on 26/11/2018

Qeveria e Shqiperise dhe qeveria e Kosoves nenshkruan sot 9 marreveshje te bashkepunimi pas mbledhjes se perbashket te dy qeverive ne Peje. Nje prej marreveshjeve me te rendesishme ishte ajo e protokollit per kryerjen e veprimtarive te perbashketa te kontrollit doganor ne piken e perbashket te kalimit kufitar, Morine-Vermice. Marreveshjet u nenshkruan nga kabineti qeveritar i dy vendeve. Palet nenshkruan nder te tjera edhe marreveshjen per heqjen e tarifave te sherbimeve roaming per rrjetet publike te komunikimeve te levizshme.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist