Qeveria shqiptare – plane per mbeshtetjen e investimeve te huaja ne Shqiperi.

Written by on 09/04/2019

 Zëvendësministrja e Financave, znj. Belinda Ikonomi gjatë vizitës së saj në një kompani me kapital gjerman në sektorin e manifakturës, eshte shprehur se Nxitja e investimeve të huaja dhe padyshim mbikëqyrja e tyre përgjatë çdo faze investimi është mjaft e rëndësishme pasi padyshim kjo lidhet me zhvillimin ekonomik të vendit dhe me nxitjen e punësimit . Sipas saj, Ministria e Financave po punon për reduktimin e barrierave jo-tarifore dhe më konkretisht në sektorin e manifakturës pritet që të ndërmerren ën vijim politika të reja lehtësuese për bizneset.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist