Qeveria miraton ndalimin e importit te mjeteve mbi 10 vjecare!

Written by on 27/10/2018

Ne kuader te masave per mbrojtjen e mjedisit, qeveria ka miratuar vendimin per ndalimin e importit te automjeteve mbi 10 vjeçare.Te gjithe ata qe i kane importuar tanime mjete te tilla, do te duhet t’i regjistrojne ato para dates 1 mars 2019. Sipas vendimit te marre kete fundjave ne kuader te ruajtjes se cilesise se ajrit, lejohen te regjistrohen per qarkullim ne Shqiperi, mjetet motorike dhe automjetet e reja me zero km, te cilat permbushin normen EURO 5, te BE, Mjetet motorike te tjera te reja si motore, autobuse, kamione te kategorive M2 dhe N1,me zero km dhe qe nuk jane regjistruar me pare per qarkullim ne asnje shtet tjeter, te cilat permbushin normen EURO 5, te Bashkimit Evropian;  Autoveturat e perdorura te  prodhuar jo me shume se 10 vjet para dates se regjistrimit te pare ne Shqiperi dhe Mjetet motorike te tjera te prodhuar jo me shume se 15 vjet para dates se regjistrimit te pare.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist