Qendra te reja informacioni ne zonat e mbrojtura!

Written by on 09/05/2018

Turistet te cilet  do te zgjedhin te vizitojne zonat e mbrojtura kete vit, do ta kene me te lehte te informohen mbi bukurite natyrore, vlerat dhe gjithçka qe ofrojne  secila prej tyre.  AKZM ka theksuar se fundmi se jane disa  projekte te ndermarra nga ministria e Turizmit dhe Mjedisit per keto site siç eshte edhe ai “Smail Albania” per zhvillimin turistik. Perveç kesaj, risi  per kete vit, ku dhe numri i vizitoreve pritet te jete me i larte se vitin e kaluar  i cili  arriti  deri ne 1.5 milion, eshte ngritja e 8 qendrave te tjera  vizitoresh ne zonat e mbrojtura , te cilat do te ofrojne sherbim  dhe informacion  per secilen zone.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist