Qendra e re e vizitoreve ne Theth, nje pike informacioni per parkun!

Written by on 08/11/2018

Per te promovuar dhe ofruar me teper informacion rreth zones se Thethit, qeveria shqiptare e mbeshtetur edhe nga agjencia gjermane GIZ, ndertuan Qendren e Vizitoreve ne Parkun Kombetar te Thethit, nje nga zonat me te bukura ne qarkun e Shkodres.Qendra e ndertuar se fundmi, eshte e aksesueshme lehtesisht nga çdo turist, duke ndihmuar me informacione te nevojshme per parkun dhe shtigjet qe mund te ndiqen nga ana e tyre.Deri me sot jane ndertuar dhe rikonstruktuar mbi 10 qendra vizitoresh, te cilat jane shnderruar ne pika referimi, informacioni dhe sherbimi per turistet vendas e te huaj.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist