Punimet në Astir drejt përfundimit/ Vijojnë punimet ende në ‘’Sheshin Shqiponja’’.

Written by on 13/08/2021

Në ‘Lotin 2’ ka përfunduar ndërtimi i nënkalimit në zonën e Astirit, si dhe ndërtimi i rrugëve paralele. Lajmi është bërë me dije nga kryeministri Rama, I cili  ka publikuar disa pamje nga punimet që po kryhen atje.  Ndërkohë është drejt përfundimit Galeria numër 5 në unazën perëndimore, në nyjën e Sheshit Shqiponja.

Sipas Autoriteti Rrugor Shqiptar thuhej se janë angazhuar afro 300 punonjës për të bërë të mundur përfundimin brenda një kohe sa më të shkurtër të kësaj vepre, ndërsa nuk ka njoftim ende nëse do të ketë ndonjë ndryshim aktual lidhur me qarkullimin e makinave.

Radio Travel.al


Current track

Title

Artist

Background