PSG mund te penalizohet nga UEFA per blerjen e Neymar dhe Mbappe!

Written by on 11/05/2018

Paris Saint Germain, që ka thyer rregullat e UEFA-s për  ‘’faire play’’ financiar pasi ka blerë Neymar dhe Mbappe për 402 milionë euro, ndodhet në vështirësi. Sipas gazetes sportive franceze “l’Equipe” vendimi per kete skuader do te jepet ne muajin qershor.Sanksionet mund t’i kushtojnë skuadrës bllokimin e blerjeve të një sezoni.Sipas pronarit, emirit të Katarit, shumë skuadra si Barcelona, Juventus dhe Bayern do të bëjnë presion mbi UEFA-n në mënyrë që PSG të dënohet sa më rëndë.Gazeta thekson gjithashtu se UEFA nuk e priti mirë blerjen e PSG nga sheiku. Por, për t’i lehtësuar situatën ekonomike PSG mund te shesë Guedes apo Kursawa.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist