Protesta në Greqi, qytetarët të revoltuar ndaj vaksinimit të detyruar!

Written by on 22/07/2021

Greqia parashikon gjoba nga 10.000 deri në 200.000 euro për punëdhënësit që do gjenden me personel të pavaksinuar. Prej disa ditësh hyrja në teatro, kinema, restorante e bare që janë të mbyllura bëhet vetëm me paraqitjen e certifikatës europiane dixhitale të vaksinimit. Për turistët nga vendet e treta, ku përfshihet edhe Shqipëria vlen i njëjti rregull. Një vendim i tillë ka nxitur protesta të shumta në Greqi me qytetarë të cilët shprehen kundër vaksinimit të detyruar.

Aktualisht në Atika dhe Kretë të cilat janë destinacione kryesore turistike, situata me infektimet është shqetësuese./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background