Projekti që do të vijë në vitin 2020 do të ndryshojë aeroportin eTiranës!

Written by on 19/12/2019

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës ka nisur zhvillimin e një prej projekteve më të rëndësishme të quajtur”Airfield 2020”. Projekti lidhet me rehabilitimin e pistës së rrugës lidhëse që mundëson lëvizjen e avionëve në zonën ajrore.”Airfield 2020” do të realizohet në disa faza të ndryshme .Gjatësia prej 45 m e rrugëve lidhëse është projektuar sipas rregulloreve kombëtare dhe ndërkombëtare, për avionët e kategorisë E dhe do të jenë të pajisura me sisteme të reja drenazhimi dhe ndriçimi. Paralelisht po operohet me fluturimet në destinacione të reja , sot do të nisë fluturimin linja me kosto të ulët Wizzair, Tiranë –Vjenë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist