Projekti i ri:  Piramida me dyer te hapura

Written by on 26/04/2019

 

 

Piramida e Tiranës nga një ndërtesë e rrënuar prej vitesh do të transformohet në një nga qendrat më të mëdha të inovacionit dhe teknologjisë, artit e kulturës në rajon. Projekti i prezantuar dje parashikon krijimin e një piramide të hapur, me dyer xhami, e rrethuar nga një pyll i ngjashëm me atë në qendër të kryeqytet it, ku qytetarët mund të bëjnë piknik. Pjesë e projektit është edhe ndërtimi i shkallëve të betonit për të shkuar nga poshtë lart, ku qytetarët mund të shkojnë në majë dhe të shijojnë peizazhin e qytetit.Piramida do të funksionojë për trajnime, si dhe do të ketë bibliotekë, mjedise ku njerëzit mund të mblidhen apo salla ku mund të ekspozojnë punimet e tyre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist