Projekt rajonal per promovimin e Liqenit te Ohrit

Written by on 14/09/2018

 

Projekti i Liqenit te Ohrit, aktualisht po bashkepunon me partnere dhe grupe lokale te interesit, me qellimin per t’i bere me te njohura gjithe mrekullite e ketij rajoni, por dhe me te arritshme per njerezit. Disa shtigje per ngjitje dhe per te ngare biçikleten dhe disa zona me interes jane identifikuar dhe tashme jane shenjuar, duke u vendosur dhe tabela ne kete zone. Anetaret e stafit te Agjencise Rajonale te Zonave te Mbrojtura, jane trajnuar per identifikimin e zonave potenciale dhe per instalimin dhe ruajtjen e infrastruktures per turizem qe respekton ambientin. Ne menyre qe te mbeshtetet turizmi i qendrueshem ne zone, partneret e projektit po pergatisin nje faqe interneti te dedikuar, broshure dhe panele informacioni, te cilat do te promovojne me kujdes gjithe zonat e perzgjedhura per kenaqesine e vizitoreve vendas, rajonale dhe nderkombetare.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist