Produktet malore tradicionale tashme identifikohen me emrin “Zemra e Malit”!

Written by on 02/07/2018

MBZHR-ja ne bashkepunim me Delegacionin e Bashkimit Europian, ne kuader te promovimit te produktit shqiptar te prodhuar ne zonat malore, shpalli konkursin per perzgjedhjen e logos promocionale, identifikuese te ketyre produkteve. Lançimi i projektit u be gjate nje vizite ne  zones se Pukes ku ishte e pranishme dhe Ambasadorja e Delegacionit Europian ne Tirane, znj. Vlahutin qe theksoi se produktet tipike malore te zones do te quhen “Zemra e malit”. Sipas saj mjete te tilla te promovimit, jane rruga me e mire per zhvillimin e ketyre zonave te thella malore, gje qe kerkon nje mobilizim kolektiv i te gjithe aktoreve ne terren.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist