Problemet e transportit ndërqytetas

Written by on 25/03/2019

Shoqatat e Transportit Kombëtar Interurban kane ngritur shqetësimin e licencimit të linjave të panevojshme për qytetarët si dhe faktin se mbi 250 automjete ofrojnë shërbim të palicencuar, e per kete arsye ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku ka pritur në një tryezë përfaqësues të transportit publik ndërqytetas dhe ndërkombëtar, ku njoftoi hartimin e një pakete të re, e cila do të preke të gjitha linjat dhe zgjidhja që do të ofrohet do të jetë në favor të qytetarëve.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist