Prezantohet Kodi Ajror i Republikes se Shqiperise!

Written by on 03/07/2018

Prezantohet Kodi Ajror i Republikes se Shqiperise!

Ne komisionin e Veprimtarise Prodhuese, Tregtise dhe Mjedisit u prezantua projektligji “Kodi Ajror i Republikes se Shqiperise”. Projektligj ka per qellim rregullimin ligjor te perdorimit te hapesires ajrore shqiptare dhe te marredhenieve juridike ne fushen e aviacionin civil. Qellimi i veçante i ketij ligji eshte rregullimi i veprimtarise se avioneve civile te regjistruar ne Republiken e Shqiperise; te avioneve per te cilet Republika e Shqiperise merr pergjegjesi, sipas dispozitave te ketij Kodi dhe te avioneve te regjistruar ne nje shtet tjeter, por qe operojne me licencen e operimit te leshuar nga autoriteti kompetent licencues i Republikes se Shqiperise.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist